Tag pensionen med til Malaga

Forestil dig, at du kunne leve i et klima, som er som den danske sommer det meste af året. Forestil dig, at du ikke skal gå på arbejde mere, men bare nyde livet, vejret og et sorgløst liv. Det med vejret kniber det med at gøre noget ved, når du bor her i Danmark. Det kunne du faktisk løse ved at gøre som mange andre: flyt til Malaga.

Livet i Malaga

Den spanske solkyst er et af danskernes foretrukne rejsemål. Mange er da også blevet så forelsket i området, indbyggerne og ikke mindst klimaet, at de har valgt at slå sig ned i Malaga permanent.

Livet i Malaga er på mange måder lettere end i Danmark. Det skylles faktisk primært vejret. Der er mange ting, der bliver nemmere, når solen skinner. De gør også noget ved vores humør og vores energi, at vejret er mildt, og lyset er venligt. Desuden er den lokale befolkning meget imødekommende, og der findes flere gode danske klubber og foreninger, som du kan tilslutte dig.

Du kan tage din pension med til Spanien

Hvis du er ved at nå pensionsalderen eller allerede er gået på pension, så har du mulighed for at slå dig ned i et andet land og stadig modtage din pension. Det giver dig nogle muligheder for at flytte ti et andet land uden at miste din ydelse.

Pengene rækker faktisk længere i Spanien, end de gør herhjemme, det betyder, at du kan leve ganske fint på din pension alene. Priserne på fast ejendom er også markant lavere i Spanien end i Danmark. Hvis du sælger din ejendom i Danmark og køber et hus i Malaga, så vil du stadig have noget på kistebunden, som kan forsøde din tilværelse i Spanien endnu mere.

Selv uden et salg af fast ejendom i Danmark kan det lade sig gøre at købe et hus i Malaga. Huspriserne er lavere end i Danmark, så måske er det det, din opsparing skal bruges til? Måske foretrækker du at købe en feriebolig. Sådan et hus kan du selv bruge, når du opholder dig i Malaga, resten af tiden kan du leje boligen ud. Det giver en yderst fornuftig finansiering.

Sådan er der mange pensionister, der har valgt at leve deres tredje alder. Måske er det også en mulighed for dig at købe enten et permanent hus eller et feriehus i Malaga. Du kan jo starte med at undersøge mulighederne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *