SMS lån

I takt med at teknologien har udviklet sig, så er teknologien blevet en så integreret del af hverdagen, at man ikke kan undvære det. Danskerne er på nettet flere gange om dagen, hvilket er blevet en fast vane for de fleste. Der er mange som er begyndt at foretage mobillån, som også går under navnet SMS-lån.

[adservice-comparison-filter]

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

[adservice-comparison-feed]

De fleste SMS-lån skal foretages over internettet, da de færreste låneudbydere tillader, at man kan ansøge om et lån via SMS.

Værd at vide om online lån:

Det anbefales, at man sammenligner forskellige låneudbydere, så man kan finde et fint tilbud. Selvom man finder et godt tilbud med det samme, så findes der nok et tilbud, som er endnu bedre. Derfor kan det godt betale sig at man bruger tid på at sammenligne forskellige udbydere. Der findes mange låneudbydere på internettet, heriblandt Ferratum Kredit, 24/7 lån og Leasy Minilån.

Når man søger på internettet vil der ved alle låneudbyderne stå angivet hvor mange penge man maksimalt kan låne, løbetid samt hvor gammel man skal være for at kunne låne. Løbetiden varierer meget fra låneudbyder til låneudbyder. Typisk hænger det sådan sammen, at jo højere et beløb man kan låne, desto længere vil løbetiden også være. Inden man låner penge skal man være sikker på, at man kan overholde løbetiden. Man skal betale renter og gebyrer, hvis ikke løbetiden overholdes. Renter og gebyrerne er typisk høje på mobillån, da løbetiden plejer at være relativ kort.

sms-lånDer er mange danskere, som godt kan blive i tvivl om hvad et SMS-lån egentlig indebærer. I forhold til andre lån er løbetiden ganske kort. Det mest normale er, at beløbet skal være betalt tilbage indenfor 30 dage. SMS-lån kan sammenlignes med et kviklån, da lånebeløbet er på højest 10.000 kr. og at der er en kort løbetid. Mange vælger at ansøge om et SMS-lån, hvis de skal bruge et  mindre beløb her og nu. Hvis de kan betale pengene tilbage efter at de har fået løn, så er det et godt lån at foretage.

Fordele og ulemper ved online lån:

Som alle andre lån findes der både fordele og ulemper ved at foretage et mobillån. Fordelene ved et SMS-lån er, at man kan ansøge om et lån på alle tider af døgnet. Samtidig betyder det ikke noget hvor i verden man befinder sig. Man skal blot have adgang til internettet samt sit NEM-ID på sig. Man kan spare en del tid ved at låne penge online. Man behøves ikke at bruge udgifter på transport ned til banken. Der er ikke nogen der stille spørgsmål til, hvorfor du vælger at låne penge, da ingen behøves at vide det.

Ulemperne ved SMS-lån er, at det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke overholder løbetiden. Man kommer til at skulle betale meget mere tilbage, end det beløb, som man lånte. Et mobillån er i forvejen et af de dyreste lån, som man kan ansøge om. Dette skyldes, at lånet har en af de højeste årlige omkostninger i procent. Dette er på grund af den meget korte løbetid, som lånet har.