Skal der lidt mere overskud i økonomien nogle måneder, så læs med her

Nogle måneder kan man trænge til en lille håndrækning rent økonomisk

Hvem har ikke prøvet at være lidt ekstra presset nogle måneder. Det kan være der er kommet udforudsete udgifter der trækker tænder. Det kan være fryseren der er gået, det kan også være du skal have nye dæk til bilen. Uanset hvad grunden er, så kan de par tusind man har til sjov og ballade være helt væk. 

Det er her du kan få en konto der kan hjælpe dig tilbage på banen. Du kan nemlig få en smart online afbetalingskonto, så du kan flytte din køb. Dermed kan du lave alle dine køb på nettet således at de kan rykkes til andre måneder. Det er noget du kan bruge når det hele er lidt presset. Er behovet der ikke, så kan du lade den stå ubrugt, uden at den koster dig en krone.

Når du så trænger til lidt luft, så bruger du blot denne til at foretage dine køb med. Den kan bruges i samtlige danske webshops. Dermed kan du købe tøj, sko, legetøj, værktøj, frækt lingeri, møbler, mad ja endda sexlegetøj på afbetaling. Det hele samles i en fælles betaling, så du ikke har en masse små lån.

Hvordan skal du bruge den i praksis ?

Når du så skal handle på nettet skal du rent faktisk blot gøre som du plejer. Du går i de sædvanlige webbutikker og handler som du plejer. Du smider de ønskede varer i kurven og går til kassen. Når du så lander ved kassen, så er det at du kan ændre på det. Her vælger du den nye konto som betaling. Dermed trækkes pengene ikke direkte fra din bank konto. De trækkes fra din afbetalingskonto. Nærmere det lægges til de andre køb du har foretaget med den. Du kan så efterfølgende dele det samlede beløb op i små bidder og fordele gælden over andre måneder. Nemmere har det aldrig været. 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *