Sjove ideer til et velindrettet hjem

Er du i færd med at indrette et hjem, men mangler du lidt leg og pynt, der kan give dit hjem personlighed uden dog at gå på kompromis med den stilrene æstetik. I denne artikel er samlet en række ideer til, hvordan du gør dit hjem lidt sjovere og lidt mere personligt.

Sjov pynt

Der er masser af måder, man kan finde pynt til sit hjem, uden at hjemmet bliver alt for pyntet. Det kan særligt være en god ide, at gå efter pynt der er designet af danske designere, da de holder sig til en rigtig fin og simpel æstetik. Kaj Bojesens legetøjsfigurer er rigtig fine i ethvert hjem, og der er mange andre, man kan vælge end den abe, som alle har.

Du kan fx vælge en Kay Bojesen elefant eller hans søpapegøje. Andre designere har også specialiseret sig i lignende træfigurer, så hvis du har et særligt yndlingsdyr, så kan du helt sikkert finde det i en specialdesignet træudgave.

Kunst og plakater

Et hjem bliver gjort meget personligt af kunst på væggene. Vælg noget kunst du synes er pænt, og som du bliver glad af at kigge på. Det kan både være værker af lokale kunstnere eller plakater af mere kendte malerier fra de helt store kunstnere.

Du kan også købe plakater, der på en eller anden måde afspejler din personlighed, enten fordi de forestiller noget, du godt kan lide, som fx en yndlingsblomst. Det kan også være en plakat af et bestemt band, du holder af. Skal det være ekstra personligt, kan du hænge fotografier af vener og familie op i små fine rammer.

Undgå det masseproducerede

Når du vil have personlighed ind i hjemmet, bør du undgå alle former for masseproduktion, for så ender alle andre bare med at have de samme ting som dig. Gå derfor udenom de store butikker. Søg i stedet mod små designeres butikker, eller gå på jagt i en genbrugsbutik eller på et loppemarked.

Du kan også med fordel bygge dine møbler selv af genbrugsmaterialer. Det kan fx være hylder, der laves af gamle gulvbrædder eller en reol af ølkasser. Så sikrer du, at du får møbler og andet interiør, der er helt unikt og som det kun er dig, der har, samtidig med at du følger tidens indretningsmode.

Gå på opdagelse og find inspiration

Når du skal finde de gode butikker i din by, er det en fordel at sætte en hel dag af til det, så du kan bruge lang tid på at udforske og gå på opdagelse. Har du hjemme i Aalborg, kan Whats Aalborg være en hjælp til at finde små perler. Det er ikke sikkert, at du skal bruge dagen på at købe noget. Det kan også bare være en måde at finde ideer og inspiration til, hvordan du selv kan indrette dit hjem i en særlig stil, som du får øje på eller lægger mærke til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *