Sjov som i de gamle dage 

Sjov som i de gamle dage 

Som ung elskede jeg balloner, hvis familien skulle ud og socialisere på forskellige restauranter. Det var specifikt, når familien skulle på Burger King, hvor ballonen ikke kun var vandlegetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Bones. Hos Bones kunne man få gode spareribs, og som en del af oplevelsen kunne man få lov til at beholde bslloons, som jeg modtog når man ankom til spisestedet. Hvis jeg sad på sin plads kunne man kigge på loftet som var dækket af balloons over det meste, dette lavede stemningen sindssyg fed. ballonen er noget af det sejeste fra min unge dage, og balloons magic optræder hyppigt i løbet af mit liv, og balloons magic er de fleste gange en del af nogle af vores fejringer.  

Balloons kan for os være flere forskellige objekter. Der er blandt andet balloons magic som udendørs legetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med vennerne og andre bekendte var en fast tradition. Her producerede vi så mange vandballoner vi på nogen måde kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne producere de fedeste sommerøjeblikke med mine brødre. Som et element af vores tradition, opdagede vi ud af, at jeg kunne skaffe produkter der kan assistere folk med hurtigt at producere en del vandballoner på en gang, så du bare kan begynde på den fede del af processen. ballonen er stadig underholdende udendørs legetøj selv eftersom man nu er blevet ældre. Faktisk er vandlegetøj generelt stadig vanvittig sjove, især hvis der her i foråret skal afholdes sociale arrangementer, hvor du kan sammensætte vores sommerlige vejr, balloons magic og øl, og derigennem gør vores sociale arrangementer det yderligere festlig.  

 

Vandballoner til de fleste fester 

Balloons har ikke brug for nødvendigvis at have forbindelse til udendørs legetøj. Balloons er geniale til festlige begivenheder, såsom til fødselsdage. Jeg vil traditionelt at anskaffe os normalt mange en flere forskellige balloons, hvis det er mig, som har ansvar som værtskab for de sociale arrangementer. Mine venner er normalt virkelig tilfreds med den stemning, som vi lykkes med at producere med vandballoner. Det kræver selvfølgelig en del arbejde, hvis jeg alane skal lave alle disse ballonen uden hjælp. Men jeg har set, at man uden problemer kan købe disse fede balloons, hvor I faktisk kan producere en del på samme tid, så du sparer en masse tid i processen!  

Vi tror, at min store glæde for magic ballons stammer fra vores unge dage, hvor ens forældre for det meste gjorde stor brug af ballonen, som en måde af fejre os. Ballonen blev brugt til at pynte lejligheden, så alle mine gæster seriøst fik lukket deres øjne op, når de kom ind ad døren til arrangementet. Tilfældigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også tit været en del af vores lege til min begivenhed. Der blev derfor ofte anskaffet Magic Balloons ind til den spændende kamp, hvor vores udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt vores besøgende, som begejstret deltog i festen om sommeren. Vi købte  ballonen gennem en side, hvor de bestilte ekstrem mange vandballoner til festen. Så utrolig mange Magic Balloons at jeg endda havde til flere dage efter, hvor børn fra hele landsbyen kunne komme og deltage i en masiv kamp.  

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *