Mindfulness omringet af æbletræer

Foråret står snart for døren, og vi skal til at bruge flere timer ude i haven. Med æbletræer, får du både noget smukt at se på og noget vidunderligt at smage på.
De smukke æbletræer er garant for skabelsen af en hyggelig have, som skaber en skøn og hjemlig atmosfære. Dette er uanset om du bor i en stor villa eller blot et mindre rækkehus.
Vores land – Danmark – har et helt optimalt klima til plantning af æbletræer, som skaber velsmagende frugter. Du kan bruge æblerne til utrolig meget i madlavningen, fx til en lækker æbletærte, i en skøn sommersalat eller blot som en sund snack.

Et smagfuldt æble

Men hvilket æbletræ skal man så lige præcis vælge? Der er uendelige af muligheder. Men et godt bud kunne være elstar æbler, som er et fast og saftigt rødt æble. Smagen er syrlig-sød og er et superlækkert spiseæble, men kan også sagtens bruges i madlavningen. Den er i familie med den populære Golden Delicious og Ingrid Marie.
Med et elstar-æbletræ i haven er du sikret at have ét af de mest velsmagende æbler blandt alle dine naboer.

Kom ned i gear med hamsayoga

Hamsayoga er blot én af de mange typer af yoga, hvor du kan komme helt ned i gear og finde din indre ro. Mindfulness og yoga har en stribevis af fordele, bl.a. får du styrket dit immunforsvar, beroliger dit nervesystem, forebygger stresstilstand og ikke mindst får du mere overskud i en ellers travl hverdag.
Du kan både dyrke yoga i dit eget hjem, måske ude i haven blandt æbletræer? Men der findes også utallige af centre, som tilbyder professionel yoga – dette kan dog godt være lidt hårdt for pengepungen, hvor det kan være nødvendigt med et forbrugslån.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *