Lån trods RKI – Sådan kommer du ud af kniben

Hvis du er så uheldig at være registreret i RKI, så ved du sikkert allerede at dine økonomiske muligheder er stærkt begrænsede. Du kan næppe købe noget på afbetaling og det kan være næsten umuligt at få hjælp nogle steder.

Det er muligt at komme hurtigt ud af RKI

Hvis du er fornuftig, kan det faktisk lade sig gøre at komme hurtig ud af RKI. Det er naturligvis ikke nemt hvis du er registreret grundet et hussalg eller tvangsauktion. Her er beløbet ofte så stort at det ikke er muligt for andre banker at hjælpe dig.

Men skylder du under 50.000 kr. så er der hjælp at hente.

Du skal bare love dig selv at du ikke bruger pengene på unødvendige ting, som ny mobil, en rejse eller ny computer. Hvis du gør det rigtigt, så kan disse ting nemlig blive dine alligevel. Du skal bare lige vente lidt tid – Ikke længe, blot nok til at få betalt de andre ud

Her kan du låne op til 50.000 kr. selvom du er i RKI. Det betyder at du inden længe kan have 50.000 kr. i hånden. Husk nu at bruge dem korrekt.

Brug strategien fra luksusfælden

Inden du låner, kan du kigge på om der er ting du kan sælge for at kunne betale din gæld. Er gælden skabt ved at købe det du kan sælge, så giver det nok ikke meget mening.

Ved at låne op til 50.000 her, kan du altså betale de dumme kreditorer ud. Få ringet til dem det sekund du har pengene. Mange gange kan du endda slippe for en masse renter hvis du siger til dem at du er kommet til lidt penge, men der er flere om buddet så dem der giver den bedste aftale, får pengene først.

Det betyder ganske enkelt at selvom du er i RKI for måske et beløb på 10.000 kr. som nu med renter og gebyrer har rundet 20.000 kr. så kan du ofte sparer både renter og gebyrer eller i hvert fald en stor del af dem, ved at tilbyde et her og nu beløb.

Det gør du med alle dine kreditorer, der har registreret der i RKI.

Når du er ude af RKI er dine lånemuligheder lige pludselig kæmpe store. RKI er en hindring for 99,9% af alle banker så brug denne ENE mulighed fornuftigt. Gør du det kan du lige pludselig låne penge igen. Ikke at du bør, men det kan være en god ide at kigge på muligheden for et samlelån.

Et samlelån er muligheden for at få styr på økonomien bagefter. Med det kan du få et stort lån til en meget lavere rente og længere løbetid og dermed betale alle dine kreditorer ud og kun have en, der er meget nemmere at styre.

Vi opfordrer til at du kun tager lån du ved du kan betale. Ellers starter det forfra igen. Dog synes denne mulighed som en metode til at komme på fode igen og kan virke hvis du ikke bruger pengene på forbrug men på at betale de andre du skylder – Dem der har dig registreret i RKI

Kilder og referencer
Home-banker.dk
SMSbutler.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *