Kom i form med træning i vand

Hvis du gerne vil i god form, kan træning i vand være en oplagt mulighed. Træning i vand skåner dine led, så hvis du har nogle skader, der gør, at du for eksempel har svært ved at løbe eller løfte tunge vægte, kan træning i vand være dét, der skal til. Her får du en god mulighed for at træne din kondition og dine muskler på en måde, hvor der bliver taget hensyn til dine led.

Du kan træne i vandet på mange forskellige måder. Der findes sportstyper til enhver smag, hvad end du gerne vil træne selv, på holdtræning eller holdsport.

Svømning

Svømning er en oplagt form for træning, hvor du kan komme i form på en måde, hvor der både tages hensyn til led og andre skavanker, samtidig med at du kan svømme i dit helt eget tempo. Hvis du er glad for at træne alene og bruger det som et frirum, er svømning derfor oplagt.

Det kan også være, at du gerne vil prøve andre sportsgrene i vand, og så er svømning også et fint sted at starte, så du bliver dus med at være i vandet, inden du kaster dig ud i noget vildt.

Vandaerobic

Hvis du er glad for den normale holdtræningstype i fitnesscentret, hvor en instruktør har planlagt et program og guider jer, er vandaerobic en sjov mulighed for at prøve det i vand. Her vil du og resten af holdet være i bassinet, hvor instruktøren vil være på land og viser jer øvelser til god musik, som i skal følge.

Undervandsrugby

Hvis du er glad for holdsport og ikke er bange for, at det bliver lidt voldsomt, er undervandsrugby måske noget for dig. Holdsporten undervandsrugby er sjov, og det er en anderledes måde at spille på, når vandelementet tilføjes.

Her får du muligheden for at dyrke en sport sammen med andre, og nogle gange er motion sjovere i godt selskab. Du kan prøve undervandsrugby i de forskellige dykkerklubber, og du får helt sikkert hjælp til at komme godt i gang, så det er bare med at kaste sig ud i det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *