Hvor mange penge kan du låne trods en RKI registrering?

Det har længe været helt umuligt. Fordi meningen med en RKI registrering er jo netop, at advare alle kreditorer om folk der er dårlige betalere. RKI er et offentligt register. Du bliver kun optaget der, hvis enten der foreligger en domsfældelse, eller hvis du selv har indrømmet at du er en dårlig betaler.

Men mange folk tror faktisk kun, at de er registreret i RKI. De har måske ikke kunnet betale for en dyr sofa, og så er den blevet hentet igen. Så tror de, at de nu er registreret i RKI.

Fidusen er, du kan slet ikke være RKI registreret, uden at du ved det. Som nævnt ovenfor, så er der kun to måder. Kun en domstol eller en kreditor kan få dig registreret i RKI. Og en kreditor kan det kun hvis du har indrømmet både din gæld og dine manglende tilbagebetalinger.

Du kan slet ikke være i tvivl om en RKI registrering

Hvis du ikke er sikker, så er du sandsynligvis slet ikke registreret. Du kan tjekke det på experian.dk. Experian er det nye navn for RKI. Hvis du finder ud af at du er registreret uden domsfældelse, eller din skriftlige indrømmelse, så kan du få registreringen omstødt.

Hvordan kan du få et lån på trods af en RKI registrering?

Selv hvis du er retsgyldigt registreret i RKI, så kan du måske alligevel få et lån. Nogle lånydere har specialiseret sig i det. Du kan godt nok ikke låne mange penge. Det er kun små lån til et par tusinde kroner og med en løbetid på få uger eller måneder.

Men hvis du er i en momentan pengeknibe, så kan et lån trods RKI godt være en redningsvest.

Husk bare, at pengene også skal betales tilbage til tiden. Det handler om at bruge hovedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *