Hvad kan du gøre, hvis du mangler penge?

Vi kan alle komme i pengenød fra tid til anden. Det kan for eksempel skyldes en uforudset regning eller en regning man havde overset. Uanset hvad der har gjort at du nu står i en rigtig ærgerlig situation, er der ikke så meget andet man kan gøre end at sørge for at få skrabet nogle penge sammen meget hurtigt.

Det kan dog virke meget uoverskueligt at skulle skrabe en masse penge sammen, hvis der vitterligt ikke er nogen penge på kontoen. Heldigvis er der nogle ting du kan gøre.

Læs videre, og find ud af hvordan du akut kan skrabe penge sammen.

Sælg ud af dine ting

Du har helt sikkert nogle ting derhjemme, som har en vis værdi. Selvom det selvfølgelig er rigtig træls at måtte af med sine ting, kan det nogle gange være nødvendigt. Sæt derfor nogle af dine ting til salg, og få på den måde skrabet en pengesum sammen.

Er du løbet tør for idéer til hvad du kan sælge, kunne det for eksempel være:

  • Skiudstyr du ikke længere bruger
  • Tøj, du ikke går i
  • Legetøj og tøj, dit barn ikke bruger eller kan passe
  • Smykker
  • Elektronik, som ligger i skuffen og ikke bliver brugt

Det kan selvfølgelig også komme så vidt at du bliver nødt til at sælge dit Tv og mobiltelefon. Hvis du står i en situation hvor det er nødvendigt, vil du helt klart takke dig selv for at have gjort det.

Tag ekstra vagter på arbejde

Har du et arbejde, kan du skaffe flere penge hjem ved at tage nogle ekstra vagter på dit arbejde. Dette er en relativ nem måde at skrabe penge sammen på, men ulempen ved det er bare, at du så skal vente på din næste løncheck for at se resultatet af dit hårde arbejde.

Er du ikke i arbejde, kan du eventuelt skrabe nogle flere penge sammen ved at tage småjobs for venner og familie, og ved at tilbyde din hjælp mod betaling.

Optag et lån

Lykkedes ingen af de ovenstående idéer for dig, kan du blive nødt til at optage et lån. Før du træffer beslutningen, kan du eventuelt forhøre dig blandt venner og familie om det vil være muligt for dig at låne penge af dem til en meget lav rente.

Hvis ikke det lykkedes for dig, kan du blive nødt til at skulle optage et lån hos et kreditselvskab. Hvad så hvis du er registreret i RKI, og derfor ikke har mulighed for at låne penge? Det kan du faktisk godt have alligevel, da der findes nogle steder, hvor du kan låne penge på trods af en kedelig registrering i RKI. Læs mere om disse steder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *