Hurtigt lån trods RKI-registrering

Du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI. Hvad gør du nu, hvis du pludselig har brug for at låne penge?

Heldigvis er der en vej ud. Du kan stadig optage lån, hvis du står og har akut brug for penge. Der findes faktisk et væld af låneudbydere, som tilbyder lån. Konkurrencen er stor imellem de forskellige udbydere af forbrugslån, og det giver dig en fordel. Med lidt research kan du sagtens finde et lån, der passer til dig. Også selvom du er blevet officielt registreret som dårlig betaler.

Du kan derfor sagtens låne penge trods RKI, hvis du står og skal købe en ny bil eller har lovet kæresten en rejse sydpå.

Få hurtige penge med et kviklån

Vi kan alle komme ud for en uheldig situation. Vaskemaskinen eller køleskabet kan gå i stykker og skal erstattes. Hvis du er på SU eller dagpenge, har du sandsynligvis ikke så mange penge på kontoen. Kan du ikke købe kontant, må du ud og låne.

Hvis du står og mangler penge her og nu, kan du prøve et kviklån. Et kviklån er en hurtig måde at låne penge på. Det kræver ikke så meget at blive godkendt. Du kan derfor hurtigt få det lån, du står og mangler her og nu.

Et kviklån er særlig eget som forbrugslån eller lån til mindre, uforudsete udgifter. Typisk vil lånets løbetid være to år eller derunder. Skal du bruge penge til for eksempel et nyt køleskab, er det derfor en perfekt mulighed.

Bliv godkendt til lån selvom du står i RKI

Hvordan kan du så blive godkendt, hvis du står registreret i RKI? Der er stadig mange låneudbydere, der ikke vil låne penge til folk registreret i RKI. Men du kan stadig finde en række låneudbydere, der gerne vil hjælpe dig.  Du skal bare være forberedt på, at du nok skal betale en højere rente på lånet.

Når du skal ansøge om et kviklån, så undersøg først, hvem der vil tilbyde dig et lån. Det kan du læse mere om og se en liste her. Typisk vil du skulle ansøge med dit NemID og minimum være fyldt 18 år. I visse tilfælde kan aldersgrænsen være op til 23 år. Derfor er det værd at undersøge vilkårene hos forskellige låneudbydere grundigt.

Du skal også kunne vise, at du har en fast indkomst og mulighed for at betale af på lånet. Bopæl i Danmark er også et krav. Du vil i mange tilfælde skulle skrive en ansøgning om at låne penge. Du kan også godt regne med, at du bliver vurderet, før du får lov til at låne. Hvis du er registreret i RKI, skal du skrive det i din ansøgning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *