Hjemmehjælpen

De fleste mennesker vil på et tidspunkt i deres liv få behov for  hjemmehjælp, til at klare sig, enten til sig selv eller til en af deres nærmeste.

Derfor tilbyder U.M service privat hjemmehjælp, et alternativ eller supplement til den offentlige, hvor de ældre altid er i focus og centrum og der altid tages hensyn til deres individuelle behov og ønsker

Vores eneste mål er at hjælpe dig i at opnå størst mulige livskvalitet og at få meget mere indflydelse på din egen hverdag. Vi har stor focus på at give dig den støtte, du har brug for i forholdt til de udfordringer, du møder i din dagligdag.

Vi er meget tilfredse over at vi får lov til levere den bedste hjemmehjælp til vores ældre.

Du vil meget hurtigt erfarer, at vi ikke blot går på arbejde, men at vi vil gøre en forskel for dig.

U.M service lægger meget vægt i, at der udvises gensidig respekt, der gør, borgeren oplever alle hjælpesituationer som ligeværdige, så de føler sig trygge.

Vi giver selvfølgelig tilfredsheds garanti. Kun det bedste er godt nok………

Søger du en ordning, hvor din hjemmehjælp kommer når det passer ind i din tidsplan.

Det betyder rigtigt meget, at man for eksempelvis selv kan bestemme, hvordan og hvornår man går i bad eller hvornår man kommer står op om morgenen.

Det kan du netop bestemme selv, hos U.M Service – privat hjemmepleje.

Vi giver borgerene en meget bedre hverdag, og sikrer dig en personlig og stabil hjælper.

Derfor kan du være 99.9 % sikker på at du får den bedste service, som altid fungerer som den skal for dig.

Ingen undskyldninger og ingen halve løsninger.

Det er meget vigtigt for os, at du og dine pårørende oplever en professionel og empatisk hjælp, hvor ingen skynder sig ud af døren.

Tiden hos os er din ! Spar ikke på kvaliteten, du fortjener  kun det bedste !

Pleje af en ældre eller syg pårørende kan være en meget svær og kompleks opgave, som kan skabe en afmagts følelse. Sådan en følelse oplever de pårørende desværre meget ofte.

At være pårørende til enældre eller syge kan være meget hårdt både fysisk og psykisk.

Når sygdom rammer, påvirkes ikke kun den ramte, men hele deres familie og alle de nærmeste.

Men selvom de pårørende er blevet ældre eller syge, vil det bedste sted for dem, næsten altid være i deres eget hjem, der hvor de har alle deres gode minder, relationer og hvor at de føler sig mest trygge.

Det kan sagtens være muligt med den fornødne hjælp til at klarer hverdagens strabadser.

Her kan U.M. Service privat – hjemmehjælp, træde til med professionel hjælp fra fagligt dygtigt personale.

Kontakt din private hjemmehjælp. Vi vil hjælpe dig med alt, hvad du har svært ved.

 

Hjemmehjælp, hjemmepleje, ja, måske noget helt fjerde.

Der er mange betegnelser for den hjælp, man får, når man bliver ældre eller syg, og ikke kan tage sig fuldstændigt af sig selv længere. Det er gudskelov en del af vores samfund, hvor de ældre kan få hjælp af dygtigt og fagligt udannet sundhedspersonale. Det er desværre en dum situation, vi alle kan ende med at stå i, og det er næsten aldrig noget, vi selv er herre over.

Når du eller nogen du kender har behov for hjemmehjælp

Det kan være, det er dig selv, der sidder i en situation, hvor du nu har brug for hjælp, men det kan også sagtens værer, at du er pårørende til den person, der nu har brug for hjemmehjælp eller hjemmepleje.

Med privat hjemmehjælp og pleje, har du nu et godt alternativ, hvor du kan vælge den løsning, som passer bedst til dig. Med privat hjemmehjælp kan man opleve, at der er mere fokus på den berørte, og at man derfor ikke føler, at hjælperen har lige så travlt, og at de ikke har tid nok til at kigge en i øjnene.

Der kan være flere gode grunde til at ønske privat hjemmehjælp
Hjemmehjælp er i sig selv også et godt alternativ til et plejehjem eller en ældrebolig.

Det kan være, at man ønsker at blive boende i sit nuværende bolig. Måske det er en bolig man har boet i, i hele ens  liv, og derfor er det for stor en forvandring, hvis man skulle sige farvel til det, bare lige sådan

Her er løsningen med en privat hjemmehjælper helt perfekt. Her er den ældre i focus, og der er altid tid til at snakke så de føler sig set eller hørt, hvilket kan øge livs kvaliteten, af at få en privat hjemmehjælper. Det bliver måske endda helt rart at få besøg af hjemmehjælpen, da de tager sig af en på en måde, så man føler sig set og hørt, og man føler, at man er i trygge hænder.

Læs mere om os på:

www.um-pleje.dk

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *