Få lagt et nyt ståltag

Et ståltag er en god økonomisk løsning for mange, og det kan det også være for dig. Måske tegltaget trænger til en forfriskning eller en udskiftning til et smart ståltag, som gør noget godt for din boligs udseende? Heldigvis er det blevet nemmere og hurtigere at finansiere sådanne projekter online, da flere firmaer tilbyder hurtige lån. På internettet findes pengene til et nyt tag inden for få minutter. Så er det kun monteringen, der kræver lidt tid.

Læg ståltag oven på dit gamle tag

Det kræver dygtige håndværkere at montere ståltagspladerne. Desværre er det ikke gratis. Et lån vil derfor give lidt ekstra plads i økonomien. Prisen og kvaliteten på arbejdet varierer alt efter, hvilken tømrer man vælger. Prisen kommer også an på, hvor mange kvadratmeter, der skal lægges. Kvadratmeterprisen kan samtidig variere alt efter valget af håndværker. Måske der findes en god taglægger i lokal området?

Ved et ståltag skal man også ligge et undertag, så f.eks. regnen ikke larmer. Ståltagspladerne kan dog monteres ovenpå et gammel tag, uanset om det er et tegltag, skifertag eller et betontag. Regnen kan være et problem, hvis man ikke er opmærksom på det. Nogle stålprodukter suger mere vand ind end andre. På den måde kan der dannes kondens. Heldigvis er gode tømrere opmærksomme på dette, og kan behandle taget kondensfrit.

Hvis tagpladerne suger meget vand, er det essentielt, der ikke er hul i det gamle tag, som ligger under. Derfor er et undertag også vigtigt, hvis man fjerner f.eks. et ældre tegltag, og lægger nyt ståltag. Sørg for at tjekke de gamle tagplader igennem, inden der lægges et nyt og lækkert ståltag. Oftest er det gratis at få et tagtjek og et uforpligtende tilbud fra en tømrer. Dernæst skal der tegnes et lån til finansieringen af det valgte tag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *