Din GROSSIST! 

Din GROSSIST! 

Vi er professionelle inden for engros elektronik og har gennem længere tid handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er klar til at blive leveret hos jer. Mangler jeres kunder SmartGlass så er du kommet til det rigtige sted. NORTAGG har et masivt sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG mange solide tilbud til vores brugere. Det kan være at I muligvis står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres mobiltelefoner operer optimalt og så jeres medarbejdere kan hjælpe jeres forbrugere bedst muligt. Som B2B grossist af elektronik tilbehør engros har vi mange muligheder for at løse dine problemer. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores skærmbeskyttelse som kan sikre en solid beskyttelse af din mobiltelefoner. Vores SmartGlass er utrolig fleksibelt på baggrund af vores produktion. I stedet for det tradionelle skrøbelige materiale som findes som de fleste B2B grossist, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, hvilket giver os et stabilt produkt.  

Mangler du tøj ?   

Hos NORTAGG har vi et kæmpe udvalg af verdens bedste tøj, hvor du kan finde mange fantastisk tilbud. Mangler dit firma arbejdstøj til dine ansatte? NORTAGG har for det meste gode jakker af fantastisk kvalitet, og vi handler engros tøj, og derfor I kan få de rigtige mængder til jers virksomhed. Vores kæmpe sortiment dækker over flere forskellige kategorier, og vi kan der ved tilbyde et væld af produkter. Vi er altid parat til at efterkomme jeres krav og levere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har vi et enormt sortiment af sportstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til jeres virksomhed. Vores udvalg vil også assistere din forretning i den kommende tid nu hvor sommeren kommer tilbage til landet og flere danskere skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores poloer være optimal til hiking. Som grossist tøj har vi altid et fuldt lager og stabile priser parat til vores kunder, og NORTAGG tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Vi handler kun med produkter i høj kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor altid være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som B2B grossist er vi altid opmærksomme på vores brugers spørgsmål, og vi placerer en kæmpe indsats i vores kundeservice. Købere er dermed for det meste velkomne til at rapportere en rating efter I har givet vores elektronik en prøve, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *