Design din egen kasket fra bunden

Er I en virksomhed der ønsker at styrke jeres salg og brand så er caps med logo perfekt til jer. Der findes et stort sortiment af caps med tryk. Her skal I vælge mellem varianter, modeller, designs og farve. Der er derfor mulighed for at skabe et unikt udtryk som viser hvem I er. Det er også værd at vurderer hvordan de skal bruges og til hvilket formål de købes. Det er muligt at finde caps som vil matche jeres virksomheds identitet eller eventuelle kampagner.

Design jeres egne caps med logo hos os

Det er virkelig smart og enkelt at designe jeres egne caps med logo. Du starter med at kigge dig omkring i vores store sortiment af caps. Her kan du vælge hvilken variant i ønsker og i hvilken farve. Her kan I kigge på antal paneler, lukningen, hvordan skyggen ser ud. Det er alt sammen noget der spiller ind når i skal vælge de caps som passer til jer og jeres modtagere. Det er muligt at trykke og brodere på største delen af vores sortiment. Det gode ved brodering er det at I kan være sikker på det holder i brug. I kan også vælge præcis de farver i jeres logo som er vigtige. I betaler nemlig ikke for antal farver men derimod antal sting som skal broderes.

Syntes I ikke der er nogen af vores caps med tryk som passer til jer og jeres ønsker er det muligt at designe dem helt fra bunden sammen med os og fabrikken. Det kan I med vores YourDesign koncept. Her kan I være med i designprocessen og dermed skabe præcis den vare som i kunne tænke jer. Her er det muligt at vælge materiale, antal paneler, lukning og egen farve. I kan derfor være sikker på at potentielle kunder kan se hvem I er og de kan med sikkerhed også huske jer til fremtiden.

I kan styrke jeres brand med caps med logo

Når I skal markedsføre jeres virksomhed eller brand er der utrolig mange veje at gå. Det er dog værd at vurdere hvordan I kan skabe mest muligt værdi i forhold til jeres markedsføringsbudget. Det handler altså om at komme ud over scenen og skabe de caps med tryk som I vil blive husket for. I kan skille jer ud fra mængden ved at give jeres medarbejdere, samarbejdspartnere eller besøgende nogen lækre caps. Det er også dem som vil være med til at kunne blive jeres reklamesøjle. Det kunne være i forbindelse med at de tager dem på når de skal til i deres fritid. Det kunne være handle ind, på ture eller måske bare være sammen med venner. Det er altså muligt at få jeres logo bredt ud til en masse mulige kunder.

Så kunne i tænke jer at få ekstra gang i jeres virksomhed, men syntes det er svært at vurdere hvor pengene skal lægges, så er caps med logo perfekt. Her kan I designe dem præcis som I ønsker dem. I kan dermed vise jeres virksomheds identitet fra til potentielle kunder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *