Demens spøger man ikke med, men for nogen kan sten og krystaller lindre

Før du læser denne artikel, er det vigtigt at påpege, at der ikke er videnskabelig evidens for indholdet. Dette er udelukkende skrevet ud fra alternative måder at tænke på. Nogle af de ting, der kommer til udtryk, er udelukkende Krystal & HealerHusets påstande. Hvis du søger at finde måder at anvende ting eller redskaber til sundhedsfremmende funktioner, så bør du altid opsøge din læge eller lignende sundhedsfaglig person for rådgivning.

At anvende sten og krystaller til positive forandringer

Søgen efter at skabe positive resultater med sten og krystaller er noget, der har fundet sted i mange hundrede år. Man ser det lidt som naturens skatte, og det er disse, mange er på jagt efter. Deres smukke ydre afspejler det, vi ønsker – noget positivt og dejligt. Først og fremmest er det muligt at sælge dem, når de findes i naturen, og derved får man en økonomisk gevinst. Men mange tror på, at sten og krystaller udsender energier, der kan gavne os mennesker. Det er så at sige naturen der giver os naturlige materialer, vi kan forsøge at anvende til vores fordel. Selenit Skaber mental klarhed, siger man. Du kan klikke ind via linket og læse mere om hvorfor og hvordan. Generelt kan man sige, at man altid kan forsøge at manifestere forandringer, og her er det altid godt at have genstande til at huske en på det. Det kan være noget så simpelt som et billede på spejlet, som man ser som det første om morgenen. Men det kan altså også være sten og krystaller. Du kan fx købe en sten, du kan have i lommen, som du kan gå rundt og nulre og lege med i hånden. Det kan skabe en bevidsthed omkring stenen, så du fx kan formå at tænke mere klart, fordi du fjerner fokus fra de ting, der måske forstyrrer- eller stresser dig. Det er altså et redskab og en metode til at snyde dig selv på ved at flytte fokus.

Hvis du føler dig ude af balance

Det kan også være, at du generelt føler dig ude af balance i livet. Du ved ikke rigtigt, hvor du er på vej hen, eller måske du føler dig fysisk ude af balance, hvor du har svært ved at holde balancen. Det kan være utroligt hæmmende, og derfor kan du have lyst til at opsøge forskellige muligheder. Rav virker op healende og balancere højre og venstre hjerne halvdel, hvis man skal tro Krystal & HealerHuset – dette kan du læse mere om, hvis du klikke ind på linket. Dette er igen med henblik på de forskellige energier, som findes i universet, og som man tror på også bliver udsendt fra sten og krystaller. Men igen, kan du også anvende rav helt bogstaveligt til at huske på hver dag at sætte dig ned og fokusere. Du kan sætte dig med ravstykket i hånden og blot kigge på det og studere de mange fine detaljer. Det kan nærmest blive meditativt, når du sidder og har et roligt øjeblik for dig selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *