Bækkenbundskugler – den diskrete vej til en god orgasme

Bækkenbundskugler er ganske enkelt et af de mest fremragende sexlegetøj, der findes på markedet i dag. Disse små kugler er perfekte til den, der er på udkig efter en mild og behagelig seksule oplevelse, og kan erhverves for forholdsvis få penge hos mange forhandlere på nettet. Tag f.eks. et kig på hjemmesiden purepleasure, hvis du ønsker at vide mere om det store udvalg, der rent faktisk findes. Bækkenbundskugler er et batteridrevet sexlegetøj, der fungerer via en sensor, der er designet til at aktivere blide vibrationer i kuglerne mens man bærer dem.

Et fantastisk kurvet design

Bækkenbundskugler er fremstillet i et særegent design, der er tiltænkt således, at du nemt kan placere dem lige præcis i den vinkel du har lyst til. Vend dem f.eks. således, at de peger mod dit g-punkt eller få din partner med på legen, så han vælger vinklen. Dette kan faktisk vise sig at være et rigtigt frækt supplement til jeres sexliv. Bækkenbundskugler er grundet deres kurvede design rigtig nemme at bruge, men dog kan de ofte være temmelig store for mange brugere. Derfor anbefales det, at man enten alene eller sammen med ens partner, varmer lidt op først, samtidigt med at der også anvendes lidt vandbaseret glidecreme.

Vibrationer via sensor

Vibrationerne i dette sexlegetøj er som sagt i den blide ende af skalaen, og kan således ikke anbefales til brugere der f.eks. er vant til en Magic Wand. Men hvis man er indforstået med en noget blidere oplevelse, så går man nu ikke galt i byen med bækkenbundskuglerne. Det der gør bækkenbundskuglerne unikke er deres lyssensor, der sætter gang i vibrationerne, når sensoren tildækkes (dvs. når de befinder sig indenfor). Denne lille sensor kan findes på spidsen af bækkenbundskuglerne, hvilket desværre gør disse kugler lidt besværlige at bruge om natten, hvilket jo ofte er det tidspunkt, hvor folk vælger at hive sexlegetøjet frem. Dette problem kan dog let afhjælpes ved .feks. at lyse et øjeblik med mobilen for at aktivere bækkenbundskuglerne.

For og imod brugen af bækkenbundskugler

Som med alt andet er der visse fordele og ulemper forbundet ved at anvende bækkenbundskugler.

Fordele ved bækkenbundskugler

  • Den praktiske og unikke sensor, der først aktiveres når den er tildækket.
  • Bækkenbundskuglerne leveres med en fjernbetjening, som stort set alle vil kunne finde ud af at bruge.
  • Bækkenbundskuglerne er selvfølgelig vandtætte.
  • Bækkenbundskuglernes kurvede form, der virkelig gør dem til et alsidigt sexlegetøj.
  • Desuden er bækkenbundskuglerne næsten fuldstændigt lydløse, hvilket er et absolut plus, hvis man anvender dem udenfor.

 

Ulemper ved bækkenbundskugler

  • De blide vibrationer vil muligvis være en kende for blide for visse brugere.
  • Bækkenbundskuglerne har som regel også kun en slags vibration.
  • På trods af den smarte lyssensor, kan den alligevel være vanskelig at vænne sig til for visse mennesker.

Konklusion

Bækkenbundskuglerne er først og fremmest velegnet til kvinder, der ønsker sig en blid orgasme – og måske en længerevarende orgasme i løbet af arbejdsdagen. Den blide tilgang til vibrationerne gør den desuden perfekt til nybegyndere, da det jo ofte er lidt af en tilvænningskurve, at benytte vibrerende sexlegetøj.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *